Säljuppdrag:

Ett av dom uppdragen vi fått  är att lansera två helt nya revolutionerande produkter på den Nordiska och Europeiska marknaden.

ISGREPP som är ett nytt patenterat snö/isglidkydd och "första i sitt slag" att få is och snö att stanna kvar på alla typer av tak. ISGREPP kan inte jämföras med andra snörasskydd när det gäller enkel applicering, pris, energibesparingar,och ökad hållbarhet. ISGREPP är en unikt beläggning som tillsammans med ett speciellt framtaget granulat ger ett utmärkt skydd som förhindrar snö och is att glida ner från tak. www.isgrepp.se

SealSteel  är ett nytt revolutionerande gummi-liknande och transparent elastiskt tätningsmedel av högsta kvalitet med många användningsområden. SealSteel ger en omedelbar och livsbeständig tätning och rostskydd på alla typer av underlag. SealSteel har en överlägsen vidhäftning och unik elastisk hållfasthet och töjning på 500-600%.
 SealSteel appliceras enkelt med pensel eller roller och är övermålningsbar.
 SealSteel tätar metallytor, koppar, trä, asfaltytor, marmor, betong, sten, keramiska plattor, glasfiber, plast och glas. SealSteel är UV-beständig kan appliceras ner till -17 grader.
SealSteel rekommenderas även av plåtkonsulter till hantverkare som har höga krav på kvalitét och hållbarhet.
 SealSteel, ett transparent tätningsmedel för yrkesproffs.

 

Affärsidé
Att med rätt verktyg och metoder ge våra kunder högre lönsamhet genom ökad försäljning, kundtillgänglighet och förbättrade långsiktiga kundrelationer. Våra samarbetspartners kunder ger oss agenturen eller licensen för att nå värdeskapande  kontaktkanaler var som helst, när som helst. Vår målgrupp är alla företag med nya produkter och med ambitioner att nå högre värden och lönsamhet via sin kundkommunikation. Vi strävar efter hög lönsamhet, balanserad risk och långsiktiga samarbeten reglerade i löpande kontrakt. Vi tar inte åt oss fler uppdrag än vi klarar av. Kvalite före kvantitet.
Vår vision är att:
Ge alla människor en unik och värdeskapande upplevelse i kontakt med företag och organisationer.
Mission
Vårt uppdrag är att hjälpa konsumentföretag att öka sin lönsamhet genom värdeskapande kundkommunikation i alla de kanaler konsumenten föredrar.
Värderingar/Ansvar
Med god affärsetik tar vi hand om medarbetare och kunder på bästa sätt. Alla på Nordsales har också ett ansvar för sin egen utveckling, prestation och leverans.
Möjligheter
Vi ser möjligheter i stället för hinder. Vi hittar nya lösningar och strävar alltid efter att förbättra och utveckla företaget såväl som individuella medarbetare.
Energi
Energi är drivkraften bakom hela organisationen. Vi andas kraft och framåtanda, positivt tänkande och höga ambitioner, fart och uthållighet, engagemang och närvaro.
Omtanke
I ett högt arbetstempo gäller det att alltid vara lyhörd. För oss är det är en självklarhet att visa hjälpsamhet och stöd för kunder, samarbetspartners och kollegor.