Grossister/Europa
 

Beskrivning: CW Lundberg tillhandahåller taksäkerhetsprodukter och utbildningar för byggnadsindustrin i Sverige, Norden och Europa. Produktsortimentet omfattar gångbryggor, takstegar, snörasskydd, snöglidhinder, nock- och takfotsräcken, glidskydd för lös stege, fasadstegar, taksteg, förankringsöglor, vajersystem samt infästningar.
Adress:Landsvägen 52, 792 95 Mora
Telefon: :0250-55 35 00
Hemsida:  www.cwlundberg.com

Återförsäljare Sverige

Lindab - Stockholm

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat.
Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, montagevänlighet, energieffektivitet, miljötänkande, samt levereras med en hög servicegrad.
Vi förenklar byggandet På Lindab förenklar vi byggandet för att det ligger i människans natur att bygga. Genom att förenkla i alla steg gör vi det enklare att bygga hållbart. Vi utvecklar våra produkter med hänsyn till miljön. Vi uppfinner lösningar som möter behovet av komfort, förenkling och energieffektivitet. Vi gör det så att du kan fortsätta bygga med gott samvete - inte bara idag, utan också imorgon. 
Butik
Sockengränd 2,, Årsta
Telefon:  08-503 840 10
Hemsida:www.lindab.com

Areco DIREKT - Stockholm

Beskrivning: Areco-koncernen bygger nu upp en egen distribution i Sverige genom grossistverksamheten Areco Direct. Målsättningen är att täcka stora delar av Sverige inom de närmsta åren. Areco Direct har på ett par år gått från två till tio filialer och i dagsläget finns återförsäljare i södra och mellersta Sverige.
Areco Direct erbjuder ett brett och komplett produktsortiment inom affärsområdena Byggplåt, Ventilation och Handelsstål & Armering. Tillsammans med våra leverantörer, med extra fokus på de egentillverkade byggplåtsprodukterna från Areco Profiles, är vår målsättning att ständigt utveckla sortimentet så att det följer kundernas efterfrågan. Verksamheten riktar sig främst till plåtslagerier, ventilationsföretag, verkstad- och industri samt lantbruk.
 
Butik: Stallarholmsvägen 31, 124 59 Bandhagen
Telefon: :08-39 01 15
Hemsida:  www.arecodirect.se

Takcentrum Sverige AB- Stockholm, Göteborg

Takcentrum jobbar endast med kvalitetsprodukter som är handplockade och noga utvalda.  Vårt sortiment är brett och vi kan därför föreslå det optimala valet av tätskikt för just ditt projekt.  På tillbehörssidan har vi det mesta för ett komplett tak.Våra produkter gör taken täta, trygga och säkra.

Butik
Västbergavägen 43, Hägersten
Marieholmsgatan 54, 415 02 Göteborg
Telefon: Stockholm: 08-89 01 09 /Göteborg: 0725 86 56 00
Hemsida: www.takcentrum.se

BAHAB VENT&PLÅT AB- Stockholm

Beskrivning:
Efter att ha varit igång i ett antal år på Stockholmsmarknaden, har BAHAB Vent & Plåt AB blivit en etablerad grossist med ljusa framtidsutsikter. För att kunna uppfylla våra kunders behov och önskemål jobbar vi lyhört vidare för att fylla och effektivisera våra lager och butiker med allt Du kan tänkas behöva. Med våra femton medarbetare har vi lyckats kombinera mångårig branschvana med ungdomlig entusiasm. Dina varor levereras dagligen ut i hela Stockholmsregionen med hjälp av tre kranbilar.
Vår slogan ”Rör inte till det” säger det mesta om våra ambitioner.

Butiker
SÄTRA: Stensätravägen 6, 127 39 SKÄRHOLMEN
LUNDA: Finspångsgatan 35, 163 53 SPÅNGA
Telefon: Växel: 08-6030280
Hemsidawww.bahab.se

TITANTAK Sverige AB- Stockholm

Beskrivning:
Vi säljer högkvalitativa tätskikt, tillbehör samt isolering från kända etablerade tillverkare. Vårt mål är att genom kunskap och nyfikenhet för kundens affär kunna leverera rätt produkt i rätt tid till rätt pris!. Titantak är ett grossist- och handelsföretag inom byggmaterial för tak- och fasadentreprenader. Högkvalitativa produkter, hög leveranssäkerhet och hög servicenivå gör oss till en naturlig samarbetspartner på den professionella marknaden. Vi marknadsför de tillverkare som ger marknaden det bästa erbjudandet och är inte som många andra låsta till särskilda leverantörer utan marknadsför de produkter vi anser mest kompletta och prisvärda.
Butik
Veddestavägen 13
175 62 Järfälla
Telefon: 08-403 052 70
Hemsida: www.titantak.se

Gällivare måleri AB - Norrbotten

Vi har ett superteam, de bästa av de bästa. Vi har utövat vårt hantverk i snart fyra decennier. Vi har utbildat oss noga, övat och fått unika erfarenheter. Vi tittar över varandras arbeten, ger beröm när något är bra och ser över vad som kan göras bättre. Vi vässar oss och våra verktyg. Tar också in nytänkande unga förmågor. Våra målare och golvläggare vidareutbildas och vi lär oss nya tekniker. Blir aldrig fullärda trots vår tunga kompetens.Du kan räkna med oss vad det än gäller måleriarbeten,                                                                 sanering eller hjälp med inredning. Du hittar oss i Gällivare.

Butik
Upplagsvägen 14, Gällivare
Telefon: 0970-156 00
Hemsida:http://www.gallivaremaleri.se/