KONTAKTA OSS PÅ:  info@nordsales.com
 

Vi är ett försäljningsbolag med fokus på innovativa och nya kvalitets- produkter på den Nordiska bygg marknaden.

Om oss

NordSales Sweden AB är ett företag lokaliserat i Stockholm med försäljningskonsulter som har lång erfarenhet inom försäljning och marknadsföring. 

Pågående uppdrag:
ISGREPP

Vi har nu uppdraget som importör och  generalagent att lansera två helt nya produkter för den Skandinaviska och Europeiska marknaden.
 
ISGREPP är ett för den nordiska marknaden ett nytt patenterat kostnadseffektivt Snö/Isglidskydd och "första i sitt slag" att få is och snö att stanna kvar på alla typer av tak.

ISGREPP kan inte jämföras med andra snörasskydd när det gäller enkel applicering, pris, energibesparing,och ökad hållbarhet.

ISGREPP är en unik transparent beläggning som tillsammans med ett speciellt framtaget granulat ger ett utmärkt skydd som förhindrar snö och is att glida ner från tak. Mer info om produkten på:
www.isgrepp.se

SealSteel
Beläggningen framställdes  tillsammans med byggnadsingenjörer och arkitekter i syfte att hitta ett oslagbart tätningsmedel för alla underlag, både vad det gäller elastisk 
hållfasthet, töjning, åldersbeständighet och korrosion. Den transparenta beläggningens fungerar utmärkt till omedelbar och permanent tätning av läckage på alla typer tak, med en unik elastisk hållfasthet och töjning på över 500%. På rekomendationer och lovord av plåtkonsult och yrkesproffs kommer vi därför sälja den transparenta beläggningen under varumärket SealSteel.

SealSteel är ett nytt revolutionerande gummi-liknande och transparent elastiskt tätningsmedel av högsta kvalitet med många användningsområden.
 SealSteel är ger en omedelbar och livsbeständig tätning och rostskydd på alla typer av underlag. SealSteel har en överlägsen vidhäftning och unik elastisk hållfasthet och töjning på 500-600%.
 SealSteel är kostnadseffektivt och har en betydligt högre täckningsförmåga än övriga tätningsmedel på marknaden (2kg/7-8m²). SealSteel appliceras enkelt med pensel eller roller och är övermålningsbar.
 SealSteel tätar metallytor, koppar, trä, asfaltytor, marmor, betong, sten, keramiska plattor, glasfiber, plast och glas. SealSteel är UV-beständig kan appliceras ner till -17 grader.
 SealSteel rekommenderas även av plåtkonsulter till hantverkare som har höga krav på kvalitét och hållbarhet.
SealSteel, ett transparent tätningsmedel för yrkesproffs.

En patenterad kvalitetsprodukt som kommer att lanseras av NordSales Sweden AB under 2016.
Mer info: SealSteel
Följ oss på facebook

Under 2017  lanseras ett helt nytt
revolutionerande Snö/Isglidskydd i Norden som ger ett permanent och effektivt skydd mot snö och isras på alla typer av tak utan mekanisk montering. 

ISGREPP är ett komplement till takskottning och helt utan mekanisk montering. Taket appliceras med en klar (transparent) gummi-liknande-beläggning och ett slip-granulat som fungerar likt en glaciär, vilket gör att is och snö stannar kvar på taket och smälter underifrån. Beläggningen fungerar även som tätning, och isolering vilket innebär energibesparing.
En patenterad produkt som kommer att lanseras av NordSales Sweden AB under 2017.
Mer info: ISGREPP
Följ oss på facebook